Передплата 2024 «Добра кухня»

Трамп брутально образив колишнього віце-президента США: назвав Джо Байдена «людиною з низьким IQ»

  • 18.03.2019, 20:12
  • 838

Американський президент Дональд Трамп дуже різко висловився про інцидент з екс-віце-президентом Джо Байденом, який нібито обмовився про свою участь в наступних виборах глави держави в 2021 році.

Нинішній глава Білого дому назвав це ознакою низького інтелекту. Про це повідомляє Сьогодні.
«Джо Байден на вихідних обмовився, коли був не в змозі вимовити дуже просту фразу про своє рішення балотуватися в президенти. Звикай до цього, ще одна людина з низьким IQ! «- написав Трамп у себе в Twitter.

У коментарях критики чинного президента нагадали йому і про власні «гріхи» — усних і письмових застережень (включаючи один з найвідоміших курйозів — з covfefe).

Трампу також пригадали і про інші інциденти — в тому числі, про його небажання розкривати свої оцінки в університеті і візит до дитячої лікарні, коли він переплутав кольори на прапорі США.

Нагадаємо, на вихідних Джозеф Байден під час партійного заходу в штаті Делавер назвав себе одним з учасників президентських перегонів.

«У мене найпрогресивніший послужний список з усіх, хто балотується в американські президенти», — заявив він і пізніше назвав це застереженням і запевнив у тому, що не мав на увазі власне висунення.

Схожі новини