Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Екстрасенс розповіла про таємничі стосунки Ані Лорак і Сергія Лазарєва

  • 18.03.2019, 19:57
  • 1 625

Ані Лорак не перебуває у відносинах з Сергієм Лазарєвим.

Про це повідала російська таролог і екстрасенс, яка розповідає про особисте життя зірок шоу-бізнесу, передає Styler-РБК.

За її словами, про яку-небудь ідилію в романтичних стосунках артистів мова не йде. Більш того, зараз у пари досить натягнуті відносини.

«Карта говорить, що одного з партнерів стосунки обтяжують. І, судячи з усього, переймається цими відносинами саме Лорак. Вона розгублена і намагається осмислити подальший шлях: „А чи треба?“ Їй, безумовно, подобається увага молодої людини, але в планах все-таки відійти подалі», — розповіла екстрасенс.

Сергій у свою чергу намагається не тиснути і залишатися привітним. Він, каже таролог, втомився від прохолодності Кароліни. При цьому все-таки відчуває, що варто продовжувати залицяння, адже у нього «досить серйозні плани у відношенні Ані і бажання створити міцну сім'ю».

Але при всьому цьому, впевнена екстрасенс, у відносинах Лазарєва і Лорак акцент буде робитися на матеріальну складову.

«Можливо, спільний музичний проект. У всякому разі, емоційний дискомфорт залишиться. І навіть концентрація на вирішенні якихось матеріальних завдань не зблизить емоційно. Подальше майбутнє — відстороненість або дуже слабкий взаємозв'язок», — резюмувала фахівець.

Схожі новини