Передплата 2024 ВЗ

П’яний фірман влаштував у центрі Львова ДТП та втік (фото, відео)

  • 17.03.2019, 12:35
  • 1 556

П’яний візник кінної прогулянкової карети скоїв у центрі Львова ДТП і втікаючи з місця пригоди вулицями міста, створював потенційну загрозу водіям та пішоходам.

Про це повідомляє ГО «Варта-1».

ДТП сталася 16 березня о 20.10 у самому центрі міста — на проспекті Свободи.

«Керманич карети навіть не думав гальмувати на пішохідному переході, щоб дати людям пройти. Зі слів свідків, керманич карети можливо був п’яним, створив аварійну ситуацію на пішому переході, після цього скоїв ДТП з автомобілем Lanos і втік по вулиці Листопадового чину створюючи надалі аварійну ситуацію», — повідомив координатор «Варти-1» Ігор Зінкевич.

Наразі не відомо чи були у кареті на момент пригоди пасажири.

Як повідомили у патрульній поліції Львівської області, карету виявили на вулиці Шевченка. Фірман відмовився проходити перевірку на стан сп’яніння на місці, а тому його доставили до медичного закладу.

«Там висновок лікаря підтвердив, що 40-річний керманич карети перебуває в стані алкогольного сп’яніння», — повідомили у поліції.

Патрульні склали на чоловіка постанову за ч.3 ст. 127 КУпАП (Порушення правил дорожнього руху пішоходами, велосипедистами та особами, які керують гужовим транспортом, і погоничами тварин, які перебувають у стані сп’яніння). Також інспектори оформили всі необхідні матеріали ДТП.

«Крім цього, патрульні знайшли громадянина, який вміє керувати гужовим транспортом. Встановили власницю коней та доставили їх до неї», — додали у поліції.

Схожі новини

Популярне за добу

Популярне за тиждень