Передплата 2024 ВЗ

Аксьонов зізнався, що захопленням Криму керував особисто Путін

  • 17.03.2019, 10:11
  • 677

Глава окупаційної влади Криму Сергій Аксьонов розповів, що захоплення півострова відбулося під особистим керівництвом президента Р Ф Володимира Путіна.

Про це Аксьонов заявив під час святкового заходу на честь 5-ї річниці анексії Криму, повідомляє «Громадське».

За його словами, Крим став «частиною РФ» завдяки мужності його жителів та особисто Путіну.

«Упевнений, що все це сталося, звичайно, завдяки волі кримчан, мужності кримчан, тих, хто в 2014 році зробив свій історичний вибір, за підтримки всіх громадян РФ, за підтримки всіх органів влади РФ — законодавчої, виконавчої — і, звичайно, під керівництвом нашого президента, нашого лідера Володимира Володимировича Путіна», — розповів Аксьонов.

«Ми вирішували питання цивілізаційного вибору. Ми хотіли бути разом з історичною батьківщиною — Росією. Ми не ставили умов і нічого не вимагали. Але нічого б не вийшло, якби наш президент Володимир Володимирович Путін особисто не керував цією операцією і не ухвалював особисто рішення, від яких залежали долі кримчан та севастопольців. Рішення президента врятували нам життя», — сказав «глава» Криму.

«Насправді це була унікальна операція. Все відбулося настільки швидко, зухвало і нахабно, що наші опоненти не встигли оговтатися», — додав він.

Схожі новини