Передплата 2024 «Добрий господар»

Президент на передовій зустрівся з добровольцями полку «Азов»

  • 14.03.2019, 16:47
  • 1 800

Президент, Верховний Головнокомандувач Збройних Сил України Петро Порошенко відвідав передові позиції української армії на Донеччині та зустрівся з військовослужбовцями полку «Азов». Глава держави привітав бійців-добровольців та усіх українців з Днем українського добровольця.

Про це повідомляє офіційний сайт Президента.

«Перш за все я хочу привітати вас з Днем добровольця. Сьогодні держава відзначає це свято. Ми розпочали його в батальйоні Кульчицького і вирішили відвідати зону відповідальності батальйонно-тактичної групи від Світлодарської дуги до Зайцева», — сказав Петро Порошенко.

«Тут, з фронту я хочу привітати усіх добровольців з Днем добровольця. Усіх, хто прагне боронити рідну землю. Ми завжди робимо все, щоб дати можливість реалізувати досвід та патріотизм», — наголосив Президент.

Верховний Головнокомандувач ЗСУ подякував кожному воїну, який зараз на передовій за високий патріотизм дисципліну і високий бойовий вишкіл.

Президент відзначив, що дуже цінує тих, хто прямо з Майдану пішов захищати країну і продовжує служити в українському війську. «Я хочу подякувати за нашу єдність», — відзначив Петро Порошенко. Він нагадав, що сьогодні весь український народ гідно дає відсіч російським агресорам і дуже важливо не дати ворогові можливості підірвати країну зсередини.

«Сьогодні в складі ЗСУ 170 000 добровольців і їх кількість не зменшується», — відзначив Петро Порошенко та додав, що дуже важливо зберегти дух добровольців.

Глава держави також відзначив роль добровольців Української добровольчої армії у захисті України та принагідно подякував присутньому на зустрічі Дмитру Ярошу.

Добровольців також привітав начальник Генерального штабу ЗСУ Віктор Муженко і заступник Секретаря Ради національної безпеки і оборони України, полковник Сергій Кривонос.

Батальйонно-тактична група полку «Азов», який входить до складу Національної гвардії України, виконує бойові завдання в зоні своєї відповідальності на лінії розмежування.

Схожі новини