Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Два підлітки у Бразилії влаштували стрілянину в школі, а потім скоїли самогубство: багато загиблих, десятки поранених

  • 13.03.2019, 20:39
  • 735

В Бразилії приблизно о 9:30 у школі професора Рауля в Сузану два підлітки вбили вісім людей, після чого покінчили життя самогубством.

Про це повідомляє «112 Україна» з посиланням на ISTOE.

«Четверо старшокласників загинули на місці події, двоє інших підлітків померли в лікарні. Ще двоє загиблих виявились працівниками школи», — йдеться у повідомленні.

Полковник Військової поліції Саллс повідомив, що перед тим, як зайти до школи два зловмисники стріляли у власника автомийки. Чоловікові роблять операцію.

За словами полковника, стрільці увійшли до школи під час перерви. Спочатку вони вбили двох працівників школи. Потім вирушили у двір, де вбили ще чотирьох старшокласників. Зловмисники проводжували стріляти у школярів. 25 школярів доправлено в лікарню, двоє з яких там і померло. У результаті стрільці скоїли самогубство.

Зазначається, що на території школи знайдено вибухонебезпечні пристрої.

Як повідомляється, імена потерпілих будуть оголошені о 2 годині ночі, оскільки родичі все ще розповідають про трагедію. Поліція досі не знає особи стрільців.

У своїй заяві, мерія міста Сузану повідомила, що муніципальна аварійна кімната вже отримала дітей з незначними травмами, а найбільш серйозно поранених доставили до лікарень. Муніципальна адміністрація також заявила, що надає підтримку командам надзвичайних ситуацій, таких як цивільна оборона та муніципальна цивільна гвардія.

У школі професора Рауль налічується близько 1600 студентів, з шостого по дев'ятий рік початкової та середньої школи.

Схожі новини