Передплата 2024 «Добрий господар»

У другому турі без змін — Зеленський та Порошенко

Результати свіжого дослідження громадської думки напередодні виборів президента оприлюднила соціологічна компанія «Центр соціальних та маркетингових досліджень SOCIS»

Якби вибори відбулися минулої неділі, то до другого туру вийшли б Володимир Зеленський та Петро Порошенко. Таким є результат свіжого дослідження громадської думки, який оприлюднила соціологічна компанія «Центр соціальних та маркетингових досліджень SOCIS».

Серед тих, хто ухвалив остаточне рішення взяти участь в голосуванні, за Зеленського — 21,3 відсотка, за Порошенка — 15,1 відсотка. На третьому місці — Юлія Тимошенко з 11,4 відсотка голосів.

Четверта позиція в Юрія Бойка (9,6 відсотка), на п'ятій — Анатолій Гриценко (6,3).

Під час дослідження респондентам також було запропоновано зробити свій власний прогноз того, хто стане наступним Президентом України (запитання: «Скажіть, а хто з наступних кандидатів, на Вашу думку, переможе?»).

Найбільш ймовірним переможцем на президентських виборах респонденти вважають П. Порошенка — 23,9%. Перемогу В. Зеленському прогнозують 19,3% опитаних, а Ю. Тимошенко -13,2%. В перемогу решти кандидатів респонденти вірять неохоче, жоден з кандидатів не отримує показники вищі за 3%

Схожі новини