Передплата 2024 «Добра кухня»

Кривонос пригрозив покаранням «підступним щурам», що крадуть в армії

  • 12.03.2019, 18:11
  • 584

Новопризначений заступник секретаря Ради національної безпеки та оборони Сергій Кривонос пообіцяв унеможливити прояви корупції в оборонній сфері.

Про це він сказав під час свого представлення на посаді за участю Президента України Петра Порошенка і секретаря РНБО Олександра Турчинова, повідомляє УНІАН.

«Що стосується роботи по реформуванню оборонної промисловості, — за підтримки вас, уряду, іноземних партнерів я докладу максимум зусиль, щоб унеможливити прояви корупції, мародерства в армії. Ті підлі щури, які намагаються або намагалися розкрасти армію, розкрасти нашу державу, я впевнений, вони будуть покарані», — сказав Кривонос.

Нагадаємо, Президент України Петро Порошенко підписав указ про призначення заступника командувача Сил спеціальних операцій Збройних сил України Сергія Кривоноса заступником секретаря Ради національної безпеки і оборони.

Сергій Кривонос балотувався в Президенти від партії «Воїни АТО», але 6 березня заявив про зняття своєї кандидатури з виборів. 7 березня Центральна виборча комісія скасувала реєстрацію Кривоноса в якості кандидата в Президенти.

Схожі новини