Передплата 2024 «Добрий господар»

Отримав 600 балів на ЗНО? Отримай 20 тисяч гривень від мерії!

Випускники львівських шкіл, які показали високі результати під час складання зовнішнього незалежного оцінювання з базових дисциплін у 2018/2019 навчальному році, отримають грошову винагороду. А саме: тим, хто за результатами ЗНО отримав 200 балів — по 5 тисяч грн, за 400 балів — по 10 тисяч грн, за 600 балів — по 20 тисяч грн.

Це передбачає програма підтримки обдарованої молоді міста Львова, яку прийняли депутати на сесії ЛМР. Мета програми — створення належних умов для виявлення та підтримки обдарованої молоді, розвитку її інтересів, схильностей та забезпечення сприятливих умов для самореалізації творчої особистості у сучасному суспільстві.

Крім нагороди за високі бали ЗНО, програма передбачає виплату одноразової премії у розмірі 10 тисяч грн. обдарованій молоді — учням або випускникам загальноосвітніх навчальних закладів та професійно-технічних навчальних закладів Львова. Для цього треба мати перемоги в олімпіадах, конкурсах, турнірах тощо, брати участь у міжнародних та всеукраїнських проектах, конференціях, конгресах, участь в онлайн-курсах, майстер-класах, тренінгах. Претенденти на грошову винагороду мають подати пакет документів, зокрема копії свідоцтв про свої перемоги, у ЦНАП. Один учень або випускник може отримати премію один раз на два роки.

Також у межах програми надаватимуть фінансову підтримку обдарованій молоді (об'єднанням) для надання можливостей участі в олімпіадах, турнірах, конкурсах, змаганнях тощо, цінні подарунки для нагородження переможців міських учнівських інтернет-олімпіад з базових дисциплін.

Схожі новини