Передплата 2024 «Добрий господар»

Президент ініціював відставку звинуваченого у корупції голови Полтавської ОДА

  • 12.03.2019, 14:32
  • 397

Президент України Петро Порошенко просить Кабінет міністрів представити йому подання на звільнення голови Полтавської обласної державної адміністрації Валерія Головка, якого звинуватили в корупції.

Про це він сказав, виступаючи на форумі «Від енергоефективності до енергонезалежності» 12 березня в Києві, повідомляє «Українська правда».

«Я попрошу пана прем'єр-міністра… надіслати мені подання на звільнення голови Полтавської обласної державної адміністрації Валерія Головка та його першого заступника пана Пісоцького», — сказав Порошенко.

За словами Президента, до них виникли серйозні претензії в Національного антикорупційного бюро.

«Представлено відповідні докази, і для об'єктивного розслідування буде краще, якщо пан Головко не буде обіймати високої державної посади», — зазначив глава держави.

Нагадаємо, детективи Національного антикорупційного бюро з'ясували, що керівник Полтавської облдержадміністрації Валерій Головко та його заступник Андрій Пісоцький з підлеглими вимагали від підприємців мільйонні відкати та хабарі у вигляді сотень тисяч доларів, елітних машин та коштовних гаджетів.

Схожі новини