Передплата 2024 ВЗ

Вчені назвали головні правила жіночої краси

  • 10.03.2019, 20:15
  • 849

Безумовно, у кожної жінки є свої правила і секрети, до яких вона вдається, аби зберігати власну красу.

Але є загальні правила, які носять універсальний характер, повідомляє «Портал про здоров’я» з посиланням на журнал Healthy style.

.Довіряти інтуїтивному харчуванню. Організм може посилати досить чіткі сигнали про те, чи підходить йому чи ні якась їжа, і наскільки він ситий. Тому важливо прислухатися до себе. Харчування повинно бути різноманітним, з великою кількістю мінімально обробленої їжі, клітковини, овочів і фруктів, а також здорових жирів.

Відмовитися від шкідливих звичок. Куріння, надлишки алкоголю, надлишок ультрафіолету, недостача сну, — все це саме ті фактори, які позбавляють краси і змушують інтенсивніше старіти.

Полюбити себе. Висока самооцінка спонукає жінку з увагою ставитися до власного тіла. Крім того, працює психологічний ефект: упевнені в собі жінки привертають більше уваги і тільки з однієї цієї причини здаються дуже гарними.

Захищатися від інфекцій. Необхідно стежити за здоров’ям так, щоб гострі інфекції не переходили у хронічні форми, а хронічні захворювання (якщо вони наявні) тримати під контролем. Слідуючи даній установці, необхідно проходити профілактичні огляди у кардіолога, невропатолога, стоматолога і гінеколога, проходити мамографію та вакцинацію, знати свої показники рівня цукру і холестерину в крові, а також артеріального тиску.

Відпочивати на природі. І як можна частіше. Доведено, що таке проведення часу відмінно знімає стрес і покращує стан органів дихальної системи, а ніщо не позначається на зовнішності жінки так позитивно, як хороший відпочинок і здоровий рум’янець від свіжого повітря.

Схожі новини