Передплата 2024 «Добрий господар»

Незамкнені двері, заняття з музики, спальні для гостей: у якій в’язниці сидітиме Манафорт

  • 08.03.2019, 19:51
  • 865

Колишній керівник виборчої кампанії Дональда Трампа Пол Манафорт, засуджений до 3,9 років в’язниці за шахрайство, відбуватиме покарання у Федеральному виправному інституті в Камберленді, штат Меріленд, який ще називають «Club Fed».

Про це пише УП із посиланням на «The Daily Mail».

У цій в'язниці немає замків на дверях та огорожі з колючого дроту, а члени сім'ї ув'язнених можуть залишатися на ніч у спеціальних кімнатах.

Видання зазначає, що цей об'єкт із мінімумом охорони, оточений густими лісами, більше схожий на коледж, ніж на в'язницю.

Манафорт зможе надсилати та отримувати пошту, здійснювати телефонні дзвінки, бачитися з відвідувачами у вибраний час раз на тиждень, а також мати щоденний доступ до електронних листів.

Також у в'язниці є спортзал, поле для софтболу (різновид бейсболу, — УП) із біговою доріжкою, і телевізори, що показують спорт.

Засуджені також можуть займатися навчанням, що включає музичні, ділові та освітні програми.

Вони також можуть вільно виходити з приміщення, коли вирішують займатися роботою у дворі.

Одночасно у в'язниці утримується не більше 500 засуджених, а іноді на кілька сотень менше.

Тут також є окремі кімнати з затишними двоспальними ліжками для членів сім'ї та друзів ув'язнених. Щовихідних у «Будинку Магдалини» залишаються 16 осіб.

Ліжка доступні у п'ятницю та суботу вночі, і для гостей передбачено харчування. Ліжка прикрашають барвисті ковдри, зроблені засудженими.

Типовий день у в’язниці починається з підйому о 6 ранку. О 7:15 засуджені снідають. Потім вони можуть працювати або навчатися до обіду опівдні.

Після вечері ув'язнені мають «вільний час» для перегляду телевізора, надсилання пошти або розмов по телефону перед вечірньою перекличкою і відбоєм о 23-й.

За словами адвоката, у цій в'язниці рідко трапляються конфлікти, оскільки ув'язнені розуміють, що можуть бути направлені в місця відбування покарання з більш жорсткими умовами, пише видання.

Схожі новини