Передплата 2024 ВЗ

«Мамо, це не наш Богдан!»: у Львові під час похорону воїна ЗСУ стався страшний скандал (відео 18+)

  • 08.03.2019, 18:06
  • 23.7K

У Львові 8 березня під час відспівування 21-річного бійця ООС Богдана Слободи, який загинув від поранень, його батьки заявили, що у труні лежить тіло незнайомого чоловіка.

Про інцидент повідомляє ГО «Варта1».

Відспівували Богдана Слободу, який загинув від поранення на Донбасі, у Гарнізонному храмі Св. Петра. Коли відкрили труну, батьки заявили, що у ній лежить тіло невідомого чоловіка. На знятому відео видно, як родичі загиблого у стані шоку кричать, що чоловік у труні — не той, з ким мають прощатись.

УВАГА!!! Відео не рекомендується до перегляду людям зі слабкою психікою!

Зазначається, що священик вирішив продовжити чин похорону, вказавши, що так, чи інакше, відспівати покійного — його християнський обов’язок. Тим часом, до матері загиблого в церкву викликали швидку.

Після відспівування тіло неопізнаного чоловіка повезли у морг.

Також з’ясувалося, що на церемонії прощання мала місце й інша плутанина. За словами родичів загиблого, на похоронному хресті померлого вказане прізвище та ім’я Богдана, проте не правильні дані по-батькові.

Судмедекспертиза підтвердила, що загиблим є Слобода Богдан та відібрала матеріал для експертизи ДНК.

Згодом стало відомо, що мати і батько таки підтвердили, що це — їхній син Богдан. Тіло загиблого забрали до Новояворівська. Похорон відбудеться 9 березня у рідному місті Героя.

Схожі новини