Передплата 2024 ВЗ

У моді — асиметрія, шкіра і чорний та жовтий кольори

На Тижні моди, що відбувся у Франції, провідні дизайнери з різних країн представили свої нові колекції жіночого одягу осінньо-зимового сезону 2019−2020

Найбільше зацікавлення, за висновками французьких ЗМІ, викликали покази Будинків моди Yves Saint Laurent, Christian Dior, Lanvin, Kenzo, Valentino, Alexander McQueen, Chanel. Колекції запам’яталися виробами, у яких переважають штучна і натуральна шкіра. Вони знову входять у моду. Головним кольором наступного осінньо-зимового сезону буде чорний. Дуже популярним виявилося його поєднання зі сріблястими відтінками. А з яскравих кольорів на піку моди — жовтий.

Американська супермодель Джиджі Хадід представила одяг Будинку моди Lanvin, який переживає не найкращі часи за свою 130-річну історію. Головні ди­зайнери там змінюються один за одним. Те­перішню колекцію підготував італієць Бруно Сіалеллі. 23-річна Джиджі вийшла на подіум у рожевому пальті, цупкій бежевій міні-спід­ниці, під яку одягнула довгу світлу спідницю з чорним малюнком. Образ доповнювала про­зора блуза, що облягала тіло.

Молодша сестра Джиджі — Белла Хадід стала зіркою показу тор­гової марки Redemption. 22-річна брюнетка дефілювала у срібній міні-сукні з відкритим лівим плечем і сміливим декольте. Правий бік прикривала половина чорного півпальта, прихопленого на талії поясом. Такі складні асиметричні наряди, у яких змішані елементи різних видів одягу, стали однією із головних тенденцій теперішніх паризьких показів.

Американська супермодель Карлі Клосс взяла участь у Тижні моди і представила колекцію торгової марки Off-White. Карлі з’явилася у яскраво-жовтій сукні складного крою з величезним подо­лом. Його частини були згорнуті і запхані за пояс, а перед виходом на сцену асистентки кілька хвилин розмотували їх.

Схожі новини