Передплата 2024 «Добрий господар»

НАБУ пришло з обшуками до Гладковських та інших фігурантів розкрадання на «Укроборонпромі»

  • 07.03.2019, 14:52
  • 797

Детективи Національного антикорупційного бюро провели обшуки у колишнього першого заступника секретаря Ради нацбезпеки і оборони Олега Гладковського та його сина Ігоря, а також у посадовців «Укроборонпрому».

Про це під час брифінгу заявив директор НАБУ Артем Ситник, передає ТСН.

«НАБУ зареєструвало 2 провадження за результатами розслідування „Бігус.Інфо“. Сьогодні в рамках одного з них було проведено близько 20 обшуків, у тому числі за місцем проживання фігурантів розслідування Ігоря та Олега Гладковських, Віталія Жукова, Андрія Рогози та інших громадян», — наголосив він.

За словами Ситника, зараз слідчі дії тривають.

«Одним із народних депутатів було продемонстровано лист військової прокуратури, яким скеровано низку матеріалів до НАБУ. З матеріалів провадження, яке було, за нашими даними, в ГПУ було виділено 87 аркушів. І як матеріали, а не кримінальне провадження, були скеровані до НАБУ. Здебільшого ці аркуші стосувалися переписки Євгенія Шевченка із окремими особами. Шевченка часто називають працівником НАБУ. Це особа, яка ніколи не працювала в НАБУ, але при цьому вона співпрацювала з детективами НАБУ щодо низки кримінальних проваджень», — додав він.

Схожі новини