Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Маленькі герої: на Львівщині четверо хлопчиків врятували довкілля від пожежі

  • 06.03.2019, 20:38
  • 1 300

У Львівській області четверо хлопчиків з містечка Красне врятували довкілля від пожежі, яка могла статись через підпал сухої трави.

Про це написала у «Facebook» Світлана Хитрова та опублікувала фото.

«На цій невиразній сьогоднішній фотографії відповідь на ті чорні хмари підпалів сухостою. Пронишин Дмитро, Кахнич Віталік, Гірняк Максим і Кузьма Назар. Це маленькі, але дуже правильні хлопчиська, живуть у містечку Красне, Львівської області. Вчаться у Краснянській школі № 1. Сьогодні вони зупинили підпал поля», — написала Хитрова.

«Ще б здалося знайти того, хто це поле підпалив», — додала вона.

Також автор повідомлення відзначила силу соцмереж у боротьбі з нищівними підпалами сухої трави.

" Так, теж думала, що повідомляти про підпали в «Facebook» — марна справа. Ні. Не марна. Росте покоління, яке знає, що це зло. І не сидить вдома, а діє. Друзяки! Справжні люди", — наголосила Хитрова.

Про подвиг хлопчиків також написала Маряна Котула, яка такоє сфотографувала у той вечір. Вона розповіла, що маленькі ртівниками першими прибігли гасити вогоні і робили це нашвидкоруч, без верхнього одягу, лише з відрами та пластиковими пляшками, все ж таки загасили вогонь.

«МЕНЕ запитали, чому я не зняла на камеру. Коли я до них підбігла у них закінчилася вода. ВОНИ ГАСИЛИ ВОГОНЬ НОГАМИ. Коли, щоб не сталося, і в якій ситуації що стосується дітей, тобі не до камер. Хлопці пообіцяли, що вони так будуть робити завжди», — написала вона.

Схожі новини