Передплата 2024 «Добра кухня»

У банкоматах в Польщі з’явилось українське меню

  • 06.03.2019, 20:24
  • 623

Крім польської, англійської та німецької мов від березня 2019 року усі банкомати та термінали самообслуговування мережі Euronet у Польщі пропонують меню із можливістю вибору українською мовою. Ініціативу реалізували у зв’язку із все більшою потребою клієнтів, котрі прибули з України.

Про це повідомляє «Польське радіо».

Раніше у компанії Euronet повідомляли, що від кінця лютого 2019 року стане можливим обслуговування терміналів також українською мовою. Нова функція доступна у всіх банкоматах та платоматах мережі Euronet у Польщі.

Раніше обслуговування банкоматів було доступним тільки польською, англійською та німецькою мовами.

Euronet вирішив зробити такий крок у зв’язку з щораз більшою кількістю громадян України, які з річних причин приїжджають до Польщі.

Звісно, що усі українські працівники — це нині бажана група клієнтів для фінансових установ у Польщі. Є вже багато роздрібних банків, котрі пропонують послуги українською мовою.

«Українська мова у платоматах і банкоматах — це зручність для все більшої української громади у Польщі. Ми хочемо дозволити українським громадянам, котрі живуть і працюють у Польщі, мати безпроблемне та зручне використання наших мережевих комплексів. Українська мова стане наступною, крім польської, англійської та німецької, якою можна здійснювати операції із внесенням і зняттям готівки», — зазначив Роберт Мідура, представник Euronet у Польщі.

У Польщі є майже 8 тис. банкоматів та платоматів мережі Euronet. Ці термінали знаходяться, здебільшого, у торгівельних центрах, на терені бензозаправних станцій, у ресторанах, на вокзалах, летовищах та у відділеннях банків.

Нагадаємо, що обслуговування українською мовою доступне також у терміналах придбання квитків на громадський транспорт у Варшаві, Познані, Лудзі, Любліні та у Вроцлаві.

Схожі новини