Передплата 2024 «Добрий господар»

«Club самотніх сердець» — нова постановка відомого бродвейського мюзиклу

У Національному академічному українському драматичному театрі ім. Марії Заньковецької — прем’єра за п‘єсою Айвона Мітчелла «Дівич-вечір над вічним спокоєм»

До постановки трагіфарсу відомого сучасного американського письменника, сценариста і режисера Айвона Менчелла заньківчани запросили режисерку з Києва заслужену артистку України Тетяну Аркушенко (до слова, дочку відомих акторів Володимира Аркушенка та Любові Каганової). Художник-постановник — Наталя Тарасенко.

«Club самотніх сердець» — вистава, у якій зайнято всього 5 акторів, четверо з яких — жінки. Жінки, яким уже далеко за 50-ть, які мають навіть онуків, але втратили чоловіків. Колись вони дружили сім’ями, а тепер вдовам залишилися тільки спогади і щомісячні відвідини могил своїх благовірних. Втім, не все так сумно. Подруги вміють радіти життю, милим дрібничкам і покупкам на розпродажах… Вони разом сміються, плачуть, поринають у спогади і несміливо мріють про майбутнє. У цій життєвій історії багато вдалих жартів, мудрих сентенцій, запальної музики, щемливих моментів. Акторський склад: Олександра Гуменецька і Дарія Зелізна (Доріс), Олександра Бонковська і Наталя Лань (Іда), Любов Боровська і заслужена артистка України Валентина Щербань (Люсіль), Ярослав Мука і Роман Біль (Сем), Галина Давидова і Мар’яна Фехтель (Мілдрет).

Ця трагікомедія не лише про американок покоління хіппі, про що промовисто говорить музика «Бітлз» і рок-н-рол, а й про жінок у будь-якій країні світу, що досягли літнього віку. Але вистава буде цікава усім поколінням.

Схожі новини