Передплата 2024 ВЗ

Українські видавці у Львові підтримали Порошенка

  • 05.03.2019, 18:57
  • 618

Президент України Петро Порошенко сприяє розвитку української книги та книговидавництва, тому зараз потрібно зберегти той курс держави, який уже закладений.

Про це йшлось сьогодні, 5 березня, під час прес-конференції у Львівському прес-клубі на тему «Українська книга як один з аспектів ведення інформаційної війни», повідомляє «Четверта студія».

Директор видавництва «Апріорі» Юрій Николишин каже, що влада сприяє розвитку української книги і ті люди, які читають, підтримують теперішню владу. «Ті, хто думає — за нашого Президента», — каже він і додає, що інші мають схильність голосувати за демагогів, які ведуть країну у нікуди.

«Який би наш Президент не був, але він реально робить саме той вектор, який ми чекали дуже багато років», — додає Николишин.

Директор видавництва «ПАІС» Ігор Паславський підтримує думку і наголошує, що серед трьох кандидатів — лідерів саме думаючі люди можуть зробити висновок, які заслуги є у першого кандидата, хто такий другий кандидат і «що це за кіндер-сюрприз» — третій кандидат".

«Якщо у суспільстві є запит на коміків, то це суспільство нездорове, а якщо воно нездорове, то недопрацьовують і журналісти, і видавці. Очевидно, я також підтримую позицію, що у дуже важкий і відповідальний час, у час війни, у час, коли є реальна загроза, у тому числі і військова над країною, її має очолити людина, яка має досвід і не хворіє на хронічну хворобу популізму, і яка не впала на коліна перед Кремлем та дуже гідно представляє нас у світі. Очевидно, що той, хто думає — уже свій вибір зробив», — наголосив Паславський.

Схожі новини