Передплата 2024 ВЗ

В Ізраїлі призупинили продаж квитків на Євробачення-2019: стала відома причина

  • 03.03.2019, 19:30
  • 633

Регулюючі органи помітили, що найкращі місця в залі на півфінали та фінал пісенного конкурсу опинились у представників культурної та спортивної еліти.

Про це повідомляє ізраїльський «9 канал» з посиланням на ізраїльського мовника КАН, передає Еспресо.TV.

В Ізраїлі призупинили реалізацію квитків на пісенний конкурс «Євробачення», який цього року відбудеться в Тель-Авіві з 14 по 18 травня.

Таке рішення ухвалив ізраїльський мовник КАН, що відповідає за проведення конкурсу. Причина заморожування продажу — імовірні спекуляції. Підозри у регулюючих органів викликало те, що найкращі місця в залі виявились у представників культурної та спортивної еліти.

Продажом квитків на цьогорічне Євробачення займається компанія Leaan. У поліцію надійшла заява від керівництва Leaan, у якій повідомляється про спекуляції з квитками. У компанії стверджують, що їм стали відомі випадки продажу квитків за ціною, що в 2,5 рази перевищує встановлену Leaan.

Спекулянти реалізовують квитки через групи у Facebook, WhatsApp та інші месенджери.

Квитки надійшли в онлайн-продаж минулого четверга. Через годину всі квитки на фінал були розпродані. Утім багато охочих потрапити на конкурс з Європи, США та Австралії скаржилися на проблеми з доступом до сайту. У Leaan підтвердили наявність технічних проблем, пообіцявши їх оперативно усунути.

Вчора стало відомо про те, що спекуляція квитками на пісенний конкурс досягнула значних масштабів. Міністр внутрішньої безпеки Ізраїлю Гілад Ердан дав вказівку правоохоронним органам вжити негайних заходів проти спекулянтів.

За його словами, мова йде про «потворне і протизаконне явище, що затьмарює святкову і радісну подію і підриває міжнародний імідж країни».