Передплата 2024 ВЗ

Безстрашна жінка в Єгипті затулила собою дитину, яку терзали собаки

  • 03.03.2019, 08:11
  • 787

У Єгипті біля Каїра два великих собаки кинулись на хлопчика й терзали його, доки незнайома жінка, що проходила поруч, не закрила його своїм тіло і не врятувала від агресивних тварин.

Про це повідомляє ТСН.

Її безстрашний вчинок потрапив на камери відеоспостереження. На кадрах видно, що хлопчик стоїть біля дороги з іншими дітьми, коли поруч з’являються два великих пса. Потім діти починають тікати, а собаки переслідують їх. Один з хлопчаків біжить до будівлі і вже на сходах тварини наздоганяють його.

Собаки вчепились у нього, тягли, гризли й терзали, аж доки не втрутились дві жінки — ймовірна власниця тварин і просто перехожа. Господарка відтягнула одну з собак — німецьку вівчарку — за хвіст. Другого пса схопити не вдалось і він намагався вкусити дитину аж поки йому просто не набридло. Тим часом незнайомка закрила собою дитину, аби врятувати від страшних укусів.

Як повідомляє DailyMail, 9-річного хлопчика Моххамеда Ехаба доправили до лікарні у «критичному стані» з жахливими ранами по всьому тілу й лихоманкою.

Батьки дитини розповіли, що психологічно хлопчику вже краще, і він, незважаючи на напад, не став ненавидіти собак.

Своєю чергою у поліції повідомили, що господарка собаки вже заплатила штраф у дві тисячі єгипетських фунтів (близько трьох тисяч гривень). Проте батьки не збираються залишати цю справу і готуються до судового позову.

Схожі новини