Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Неочікувано: стало відомо, як Меган Маркл буде виховувати дітей

  • 02.03.2019, 20:23
  • 665

Меган Маркл і принц Гаррі буквально через місяць-два стануть батьками. Вони ретельно готуються до виховання спадкоємців королівського престолу і навіть розповіли, як будуть виховувати діток.

Про сімейні принципи герцогів Сассекських розповіла королівський інсайдер Мелані Брумлі, пише Styler.rbc.ua.

За словами Брумлі, виховання королівських спадкоємців у будинку Сассекському герцогів буде здійснюватися на засадах доброти.

«Меган має величезний досвід у використанні своєї популярності для того, щоб робити добро», — розповідає Брумлі.

На думку королівського джерела, діти зможуть швидко знайти своє місце в житті, так як їх батьки відбулися і знайшли свою роль в житті.

«Гаррі знайшов своє місце в житті. Ігри Invictus мали феноменальний успіх, адже він знає, що потрібно зробити, як використовувати свою силу, щоб змінити ситуацію», — вважає джерело.

До приходу в королівську сім'ю в травні 2018 року Меган Маркл заробила репутацію захисника прав і можливостей жінок, яку вона перенесла в своє нове життя за допомогою благодійної діяльності.

Принц Гаррі створив успішний міжнародний проект — Invictus в 2014 році. Це міжнародний спортивний захід, що об'єднує поранених або покалічених військових і ветеранів з усього світу.

«Гаррі і Меган, особливо Меган з її досвідом, безумовно передадуть цей досвід своїм дітям», — вважає Брумлі.

Схожі новини