Передплата 2024 «Добрий господар»

Під Києвом п’яний поліцейський насмерть збив людину на переході: усі подробиці

  • 02.03.2019, 14:56
  • 929

Працівник патрульної поліції у Броварах на Київщині збив на смерть чоловіка на пішохідному переході.

Про це повідомляє прес-служба Національної поліції.

Зазначається, що 2 березня невідомий автомобіль на пішохідному переході скоїв наїзд чоловіка. Від отриманих травм потерпілий помер.

Водій прийшов до поліції і повідомив про ДТП.

«У відділі поліції, куди прийшов чоловік, з’ясувалося, що він є працівником одного з підрозділів Національної поліції України. Правопорушник пояснив, що залишив місце події для того, щоб самостійно з’явитися до відділу поліції та повідомити про ДТП», — йдеться в повідомленні.

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинили смерть потерпілого, відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України.

Державне бюро розслідувань.

Як повідомляє прес-служба Державного бюро розслідувань, слідчі якого розслідують обставини аварії, ДТП скоїв старший оперуповноважений Департаменту стратегічних розслідувань Нацполіції. Повідомляється, що він перебував за кермом у стані алкогольного сп’яніння.

«Автопригода сталась сьогодні, 2 березня, близько 6 години ранку. За попередніми даними, старший оперуповноважений Нацполіції, перебуваючи за кермом автомобіля марки „Тойота“, скоїв наїзд на пішохода, який переходив дорогу на зелене світло світлофора. Останній внаслідок отриманих травм загинув на місці події», — повідомили в ДБР.

«Встановлено, що правоохоронець перебував за кермом у стані алкогольного сп"яніння», — повідомляють у ДБР.

Вирішується питання щодо повідомлення йому про підозру у порушенні правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть постраждалого (ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України).

«У разі доведення вини у смертельному ДТП, старшому оперуповноваженому Нацполіції загрожує покарання у вигляді позбавлення волі строком від 3 до 8 років», — додали в ДБР.

Схожі новини