Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Водіям приватного транспорту від сьогодні не можна заїжджати на вокзал.

  • 01.03.2019, 14:48
  • 1 909

Сьогодні, 1 березня, розпочався перший етап робіт з реконструкції площі Двірцевої, під час проведення яких дорожню частину буде закрито для проїзду. Водіям приватного транспорту вже від сьогодні не можна заїжджати на вокзал.

Про це 1 березня, під час брифінгу заявив Андрій Білий, заступник директора департаменту житлового господарства та інфраструктури Львівської міської ради, повідомляє прес-служба ЛМР.

За його словами, припарковані автомобілі можуть додатково ускладнити рух. «На жаль, неправильно припарковані автомобілі перенеслися на вулицю Чернівецьку, тому я думаю, що будемо вживати необхідні заходи для того, щоб ці машини забирати. Бо тут має бути зона для висадки чи підсадки пасажирів, які приїхали і хочуть пересісти на таксі. Якщо у нас зараз буде одна суцільна смуга із припаркованими автомобілями, це тільки ускладнить рух. Тому будемо з цим наводити порядок», — заявив Андрій Білий.

Водночас він пояснює, що найближчим часом автостанція перестане функціонувати, а трамваї — курсувати. «Автостанцію вже приблизно з 1 квітня будемо закривати, і приблизно з травня будемо закривати трамвайну частину. Поетапно будемо відкривати останню до листопада. Трамвайна колія буде прокладена безпосередньо до вокзалу, буде зручний під’їзд тим, хто користується громадським транспортом», — заявив заступник директора.

Окрім того, Андрій Білий зазначив, що до вокзалу можна буде під’їжджати лише громадським транспортом — для автобусів створять окрему смугу, яка курсуватиме максимально довго, допоки це дозволятимуть роботи.

До того ж, автобуси міжнародного і міжміського сполучення з часом будуть переведені на Приміський вокзал.

Схожі новини