Передплата 2024 «Добре здоров’я»

У Львові можна буде сплатити за проїзд в електротранспорті через Bluetooth

  • 28.02.2019, 18:31
  • 817

Відтепер поїздки у львівському електротранспорті будуть ще більш комфортними та зручними.


Як інформують у прес-службі ЛКП «Львівелектротранс», у Львові запустили можливість оплати проїзду за допомогою технології Bluetooth.

Програма EasyWallet UA використовує Bluetooth-технологію, що дозволяє провести автоматичну купівлю квитка. Поки на пристрої (телефоні, планшеті) ввімкнено Bluetooth, пасажир не потребує паперового квитка чи зчитування qr-коду. Телефон запропонує оплатити безконтактно тільки завдяки Bluetooth, адже технологія розпізнає пасажира в транспорті та за допомогою push-повідомлення просить підтвердити оплату. Це не тільки покращить, а й полегшить поїздки пасажирів. Нам більше не доведеться навіть гаманець діставати, аби купити квиток. Усе відбуватиметься за кілька секунд і за допомогою гаджета.

Як використовувати електронний гаманець?

Завантажуєте додаток EasyWallet UA з Play Market (для Android) або з Appstore (для IOS);

Створюєте на цій платформі свій обліковий запис;

Прив’язуєте до нього потрібну картку (або картки);

В електротранспорті вмикаєте Bluetooth і мобільні дані (3G /4G). Програма одразу «викине» запит про підтвердження платежу;

Підтверджуєте і вуаля — на екрані у Вас з’являються дані про оплату та шрих-код, який може відсканувати контролер при перевірці.

Варто зауважити, що таке інноваційне рішення максимально відповідає вимогам проекту Е-квиток у Львові, який є одним з пріоритетів стратегії розвитку міста Львів-2020.

Схожі новини