Передплата 2024 «Добра кухня»

Національна Комісія затвердила тарифи для Львівводоканалу: ціни зростуть

  • 27.02.2019, 14:08
  • 947

26 лютого 2019 року відбулося засідання Національної Комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, у формі відкритого слухання, на якому були ухвалені рішення про встановлення тарифів на централізоване водопостачання та водовідведення для усіх категорій споживачів.

Про це повідомляє Гал-Інфо з посиланням на ЛМКП ʺЛьвівводоканалʺ.

Відтак, відповідно до прийнятих постанов, абоненти будуть сплачувати на 12−13,2% більше за послуги, які надає ʺЛьвівводоканалʺ.

Вартість послуг для мешканців багатоквартирних будинків зросте на 1 гривню, 69 копійок та становитиме 15 гривень і 73 копійки — це разом за водопостачання і водовідведення 1 м³ з врахуванням ПДВ.

Для юридичних споживачів та мешканців приватного сектору тариф зросте на 1 гривню, 70 копійок та становитиме 14 гривень, 61 копійки; для оптових споживачів тариф зросте на 63 копійки та становитиме 5 гривень, 56 копійок.

Коригування тарифів відбулося через зростання витрат на електроенергію, витрат на оплату праці у зв’язку із зростання мінімальної заробітної плати та прожиткового мінімуму, витрат на єдиний соціальний внесок.

Тарифи набудуть чинності з 15 березня 2019 року, але не раніше наступного дня після офіційного опублікування в газеті ʺУрядовий кур’єрʺ.

Схожі новини