Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

У ПЦУ повідомили про створення офіційної сторінки митрополита Епіфанія у Instagram

  • 27.02.2019, 11:10
  • 806

Справжня присутність митрополита в Instagram позначається нікнеймом @metropolitanepiphanius

Прес-служба Київської митрополії Православної Церкви України повідомила про створення офіційної сторінки митрополита Епіфанія у Instagram.

«Оскільки невідомі особи зареєстрували в соціальній мережі Instagram сфальсифіковану сторінку Предстоятеля Православної Церкви України Блаженнішого Епіфанія, вважаємо за доцільне створити і регулярно оновлювати справжню сторінку митрополита», — йдеться у повідомленні на сторінці ПЦУ в Facebook.
Як говориться в повідомленні церковників, у соціальних мережах створюються фейкові сторінки митрополита Епіфанія з метою поширення дезінформації.
«Всім зрозуміло, що такі сторінки створюються і адмініструються для певної мети — в потрібний час внести дезінформацію в суспільство і робити це нібито від імені глави церкви. Просимо вас відписатися від несправжнього аккаунта, який адмініструє нікому невідома особа», — закликають вірян у митрополії .

Також в ПЦУ відзначають, що дана присутність митрополита Епіфанія в Instagram позначається нікнеймом @metropolitanepiphanius.

А водночас, у Православну церкву України з Московського патріархату станом на 26 лютого перейшло 400 релігійних громад.

Схожі новини