Передплата 2024 «Добре здоров’я»

«Мене проштовхнули»: MARUV розповіла російським ЗМІ про скандал після Нацвідбору на Євробачення

  • 26.02.2019, 17:11
  • 1 783

MARUV, яка виграла Нацвідбір на Євробачення, стала об’єктом жорстокої критики після відмови від участі у конкурсі. Співачка не очікувала, що її контракт буде містити такі умови, як узгодження всіх до єдиного танцювальних рухів і шпагатів.

Про це йшлося в інтерв'ю російському виданню «Super», повідомляє УНІАН.

За словами MARUV, її просто «проштовхнули» на Нацвідбір шанувальники, які активно писали їй в соціальних мережах з проханням взяти участь. Що стосується самого конкурсу Євробачення, то вона його вважає надто політизованим, тому також не особливо мала бажання їхати на нього.

«Мене «продавили» на Нацвідбір шанувальники, сама я не хотіла йти. Я досі не знаю, чи правильно я вчинила, що «вплуталася в цю авантюру. Дуже складно, складно фізично витримувати підвищену увагу до своєї персони. В кожній країні є хороші і погані люди і зараз я просто не звертаю уваги на нападки в мережі», — прокоментувала ситуацію навколо Євробачення MARUV.

Також вона додала, що не хотіла брати участь у політизованому Євробаченні, так як є цілком аполітичною артисткою.

Що стосується її виступів за межами України, в тому числі і гастролей в РФ, співачка зазначила, що «таким чином змінює світ на краще і об'єднує людей».

«Мені б хотілося, щоб люди знали мою думку. Я хочу бути всесвітньо відомою співачкою, це мій спосіб змінювати світ. Не важливо, звідки ти родом. На відміну від політики, музика об'єднує, але люди забули про це. Одна з причин, чому я не хотіла брати участь у Євробаченні — цей конкурс занадто змішують з політикою, іноді навіть занадто», — підсумувала артистка.

Схожі новини