Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Затримання генерала Замани: до суду подали клопотання про обрання запобіжного заходу

  • 25.02.2019, 14:07
  • 891

До Печерського райсуду столиці від слідчих військової прокуратури надійшло клопотання про обрання запобіжного заходу затриманому за підозрою у держзраді керівнику Генерального штабу Збройних Сил, генерал-полковнику Володимирові Замані.

Про це повідомляє УНН із посиланням на інформацію суду.

У суді повідомили, що у клопотанні йде мова про обрання запобіжного заходу для підозрюваного Замани у вигляді тримання під вартою строком на 60 діб. У суді також додали, що звинувачення у держзраді не передбачає можливість обрання альтернативного запобіжного заходу у вигляді застави.

Нагадаємо, вранці військовою прокуратурою спільно з СБУ затримано за держзраду колишнього керівника Генерального штабу Збройних Сил, генерал-полковника Володимира Заману. Поки не відомо, які саме обвинувачення йому пред'явлені. Водночас відомо, що текст підозри, яку було вручено Замані, займає 80 аркушів.

Нагадаємо Володимир Замана обіймав посаду керівника Генерального Штабу Збройних Сил України в період з лютого 2012 року по 19 лютого 2014 року. А з 22 лютого по червень 2014 вповноважений Верховної Ради України з контролю за діяльністю Міністерства оборони України.

Схожі новини