Передплата 2024 ВЗ

Бюст Леніна на дні кар’єру довів російську пропагандистку Скабееву до істерики

  • 23.02.2019, 15:56
  • 1 638

Скандально-відома пропагандистка Кремля Ольга Скабеева влаштувала справжню істерику через своєрідний спосіб декомунізації в Україні.

Вся справа в тому, що гігантська статуя Леніна за допомогою дайверів з Дніпра поповнила підводний музей тоталітаризму.

Але емоційний вибух телеведучої стався не тільки з цієї причини, а й тому, що попередньо погруддя «вождя» був пофарбований у блакитний колір і одягнений в жовту бандану.

Про це повідомляє ck.ukraines.news з посиланням на «Новини Дніпра».
Пам’ятник Леніну був занурений на дно Новомиколаївського кар’єру. Варто відзначити, що даний експонат був спеціально надано фахівцям з підводного плавання для того, щоб поповнити колекцію підводного парку історії тоталітаризму.

Саме така, здавалося б, нешкідлива новина викликала у пропагандистки Путіна Ольги Скабеевой цілу бурю негативних емоцій, які вона виплеснула на своїй сторінці в Telegram-каналі. Зокрема, скандальна російська телеведуча написала, що такі дії «братнього народу» є розвагою. Вона поскаржилася, що в Дніпропетровській області в кар’єрі був втоплений великий бюст Леніна, виготовлений з водостійкої смоли. Пропагандистка додала: «Перед тим, як занурити Леніна на дно, на нього натягли жовту бандану і намалювали борідку. Ну як не згадати в цьому випадку золоті слова глави МЗС РФ: «Дебіли, бл**ь!».

Схожі новини