Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Аваков заявив, що проти нього готують провокацію з «російськими» грошима

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков заявив, що проти нього як міністра готують низку провокацій у зв’язку з майбутніми виборами: найближчим часом невідомі планують надіслати на його рахунки кошти «російського походження»

«Кілька годин тому оперативні джерела повідомили мені, що певні структури готують низку провокацій проти мене — як міністра внутрішніх справ, — і МВС. Це робиться для того, щоб дискредитувати і нівелювати роботу поліції щодо забезпечення чесних виборів в Україні», — наголосив міністр.

Він пояснив, що за «сценарієм» провокаторів, на рахунки Авакова планується надіслати значну суму коштів.

«На мої рахунки в Україні або Італії з незрозумілих джерел повинна «впасти» значна сума грошей в іноземній валюті — нібито за «оплату послуг МВС по прикриттю фальсифікації і підкупу виборців на користь певного кандидата», — написав Аваков.

Він додав, що для повноти «ефекту» гроші можуть бути «російського походження».

«Коли такого роду провокації виходить від країни-агресора, я розумію. Але коли такі інтриги плетуться проти тебе у власній країні — це прийняти непросто. Проте, я припускав, що щось подібне може трапитися. І намагався бути до цього готовий. І готовий», — наголосив міністр.

Аваков запевнив, що не укладатиме «таємних» спілок з жодним з кандидатів в президенти попри численні публікації про це у ЗМІ.

Схожі новини