Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Поліцейські висадили затриманого молодика на трасі під Києвом: він замерз до смерті

  • 22.02.2019, 18:51
  • 655

У Києві патрульні поліцейські затримали молодого чоловіка, який неадекватно поводився та був агресивно налаштований, а потім висадили його на трасі під Києвом. Однак на ранок місцеві знайшли труп молодика.

Про це йдеться у повідомленні Національної поліції України у Facebook.

Як йдеться у повідомленні, 17 лютого патрульні прибули на виклик та за допомогою спецзасобів затримали молодого чоловіка, який поводився неадекватно та, ймовірно, перебував під дією токсичних або наркотичних речовин.

«Надалі патрульні виявили, що чоловік проживає у місті Вишгороді та прийняли рішення відвезти його до місця проживання. У зв’язку з тим, що чоловік постійно намагався вийти з машини та не бажав їхати додому, патрульні висадили його з машини на під’їзді до міста Вишгорода. На ранок місцеві мешканці знайшли труп. За попереднім оглядом судово-медичного спеціаліста — людина померла від переохолодження», — зазначили у поліції.

За фактом цієї події Державне бюро розслідувань порушило кримінальну справу та оголосило про підозру трьом патрульним поліцейським через перевищення службових обов’язків, які призвели до тяжких наслідків. Їм загрожує від 7 до 9 років позбавлення волі.

Схожі новини