Передплата 2024 «Добре здоров’я»

П’яний екс-голова карного розшуку Луцька влаштував жахливу ДТП: три машини розбиті, дві особи загинули

  • 22.02.2019, 16:39
  • 1 177

У Волинській області на автодорозі в селі Дачне Ківерцівського району зіткнулися автомобілі Mercеdеs-124, Chevrolеt Aveo і автобус «Богдан». У ДТП загинули водій і пасажирка автомобіля Chevrolеt Aveo, ще одна пасажирка — дев’ятирічна дівчинка в лікарні. Аварія сталася 21 лютого близько 19:00.

Про це пише «Сегодня».

Як виявилося, за кермом автомобіля Mercеdеs-124 перебував 45-річний житель райцентру Ківерці. Встановлено, що він був в стані алкогольного сп'яніння. Автомобілем Chevrolеt Aveo керував 44-річний житель Луцька. Він і його 32-річна пасажирка, жителька обласного центру, загинули на місці ДТП. Дев'ятирічну дочку загиблої жінки госпіталізували до реанімації Волинської обласної дитячої клінічної лікарні. Про це повідомляють в Нацполіції.

За кермом автобуса «Богдан» перебував 58-річний житель Луцька. Він в ДТП не травмувався.

Вирішується питання про затримання водія автомобіля Mercеdеs-124. Йдеться про порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило загибель кількох осіб. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п'яти до десяти років.

Як повідомляють місцеві ЗМІ, за кермом автомобіля Mercedes-Benz перебував екс-голова карного розшуку міста Луцька Геннадій Єпіфанович. За словами свідків, чоловік був п'яний і від проходження тесту на вміст алкоголю відмовився.

Загиблою в трагічній аварії в селі Дачне виявилася Софія Швець, інженер служби розподільних мереж ЗАТ «Волиньобленерго».

Схожі новини