Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Через раптові повені у Пакистані загинуло 26 людей

  • 21.02.2019, 17:15
  • 613

Проливні дощі обрушилися на кілька міст у Пакистані у четвер, викликавши раптові повені і забравши життя щонайменше 26 осіб по всій країні.

Про це з посиланням на дані влади повідомляє AP, передає УНН.

Місцеве управління з запобігання стихійним лихам і ліквідації їх наслідків заявило, що 14 осіб, включаючи дітей, загинули в провінції Хайбер-Пахтунхва, що межує з Афганістаном.

Раптові повені затопили села недалеко від південно-західного міста Ласбела у провінції Белуджистан, у результаті чого загинули три людини і постраждали 200 сімей. Працівники екстрених служб намагаються врятувати людей із затоплених частин Ласбели.

Щонайменше дев'ять людей загинули в центральному Пакистані у результаті трьох випадків обрушення дахів на тлі дощів. З них четверо людей загинули у місті Мултан, за даними поліції і рятувальних служб.

Щороку багато міст Пакистану намагаються впоратися з повенями під час сезону дощів, що викликає критику щодо поганого планування.

У липні 2018 року щонайменше 6 людей загинули в результаті мусонних злив, що обрушилися на місто Лахор на північному сході Пакистану.

Схожі новини