Передплата 2024 «Добра кухня»

Без неї не обійтися: популярна розумна техніка для щоденного використання

  • 21.02.2019, 10:05
  • 779

Сьогодні вже навряд чи можна здивувати когось розумним телефоном або годинником. Смартфони та інтелектуальні аксесуари вже давно «оселилися» в кишенях сучасних користувачів. Втім, розумна техніка для дому все ще здатна викликати приємний шок — більшість домогосподарок просто не може повірити в те, що побутові завдання можуть виконуватися навіть без їхньої участі.

Сучасні виробники інтелектуальної техніки прикладають максимум зусиль, щоб зробити життя прихильників своєї продукції комфортним та безтурботним. І, схоже, у них це чудово виходить.

5 розумних гаджетів, які мають бути у кожному домі

Дізнатися, скільки коштує, як виглядає, та які функції виконує розумна побутова техніка можна на сайті Shonada.

На які гаджети слід звернути увагу у першу чергу?

Робот-пилосос. Це компактний девайс, який швидко та якісно видаляє бруд, пил, шерсть домашніх тварин з поверхні підлоги, килимів та меблів. Він з легкістю може впоратися з прибиранням навіть у важкодоступних місцях. І найголовніше — під час роботи гаджет не потребує постійного контролю з боку користувача, тому дозволяє економити вільний час.

Розумні очищувачі води. Набридло витрачати час та кошти на магазинну воду у пляшках? До того ж, її склад залишає бажати кращого, а смак взагалі не викликає приємних вражень? Не обов’язково під’єднувати громіздкий фільтр до крана з питною водою, адже можна користуватися компактним Смарт-очищувачем. Він здатен відфільтрувати понад 1,5 літри води всього за 1 хвилину.

Сенсори температури та вологості повітря. Компактні та стильні гаджети, які з мінімальною похибкою визначають точну температуру та вологість повітряної маси у житлових приміщеннях. Дозволяють стабільно підтримувати здоровий мікроклімат без зайвих зусиль.

Смарт-зволожувачі повітря. Пристрої, які підтримують оптимальну вологість повітря у приміщеннях площею понад 20 квадратних метрів. Як правило, вони оснащені системою фільтрації, яка очищає воду, призначену для зволоження, від різноманітних бактерій та патогенних мікроорганізмів.

Розумні блендери. Так-так, техніка для приготування їжу також може бути інтелектуальною. За допомогою таких пристроїв можна швидко приготувати сніданок своєї мрії — наприклад, смузі-боул, овочевий фреш чи суп-пюре.

Отже, зробити свій будинок розумним може кожен охочий — достатньо встановити у ньому принаймні кілька одиниць сучасної Смарт-техніки й насолоджуватися відчутними змінами.