Передплата 2024 ВЗ

Свято на честь народження дитини: стала відома справжня причина візиту Меган Маркл до Нью-Йорка

  • 20.02.2019, 18:27
  • 775

Герцогиня Сассекська на кілька днів відлучилася з Великобританії до Нью-Йорку, аби відсвяткувати популярну вечірку для вагітних — «бебі шауер», яку влаштували для неї подруги.

Про це повідомляє «Прямий» із посиланням на журнал People.

Десятки фотографів чатували на Меган Маркл і її подруг біля дверей готелю The Mark, що в Верхньому Іст Сайді, де вони готувалися провести вечірку «бебі шауер». Виходячи з готелю Меган прикрила обличчя темним сонцезахисними окулярами Le Spec, руками вона, як завжди, обіймала живіт. Зверху вона одягла вінтажне сіре пальто і джинси скінні для вагітних Hatch Maternity, на ногах туфлі на підборах, в руках сумка Carolina Herrera.

Ебігейл Спенсер, яка знімалася з Меган Маркл в «Форс-мажорі», приїхала в готель з подарунковим пакетом, прикрашеним зеленими і блакитними квітами.

Фотографи зняли Меган і Ебігайл на виході з The Mark. Подруги попрямували в галерею Met Breuer, а потім у французький ресторан Café Boulud, розташований в готелі Surrey. Потім вони знову повернулися в The Mark.

Очікується, що стиліст з Торонто Джесіка Малруні, а також її троє дітей, які виконували важливі ролі подружок і друзів нареченої на королівському весіллі, будуть на «бебі шауер». Також серед передбачуваних гостей Сирена Вільямс, Пріянка Чопра і Міша Нуну.

«Бебі шауер» (англ. Baby shower, дослівно — «дитячий душ») — звичай влаштовувати вечірку для майбутньої матері і святкувати народження майбутньої дитини. У сучасному вигляді «бебі шауер» почав практикуватися в США після Другої світової війни, а під впливом американської культури поступово набирав і продовжує набирати популярність в ряді європейських країн.

Схожі новини