Передплата 2024 «Добрий господар»

Україна надала США докази агресії Росії на Донбасі

  • 20.02.2019, 17:29
  • 888

Під час візиту делегації США у зону проведення операції Об’єднаних сил сьогодні, 20 лютого, командувач ОС генерал-лейтенант Сергій Наєв представив відеоматеріали обстрілів населених пунктів Донецької та Луганської областей російськими окупаційними військами, здійсненими від початку 2019 року.

Про це повідомляє прес-центр ООС на сторінці у Facebook.

«Командувач Об’єднаних сил генерал-лейтенант Сергій Наєв зустрівся з делегацією Сполучених Штатів Америки на чолі з представником Комітету Сенату США з питань збройних сил та безпеки пані сенатором Джоні Ернст. Зустріч відбулася в одному з базових таборів Об'єднаних сил», — йдеться у повідомленні.

Також Наєв розповів пані Ернст про заходи, які проводяться Об'єднаними силами для розвитку Донецької та Луганської областей, а також поінформував про перебіг заходів цивільно-військового співробітництва.

У штабі ООС також наголошують на активізації російських військ.

«Вчора в районі проведення операції Об'єднаних сил було зафіксовано рекордну від початку поточного року кількість застосованих проти української армії росіянами засобів ураження», — зазначається у повідомленні.

Так, протягом минулої доби на позиції наших військ ворог витратив 387 артилерійських снарядів та мін, заборонених мінськими домовленостями. З них калібру 122 мм — 317 одиниць, калібру 120 мм — 37 одиниць.

Схожі новини