Передплата 2024 ВЗ

Успадкувати статки модельєра Лагерфельда може кішка

  • 20.02.2019, 12:51
  • 1 108

Кішка модельєра Карла Лагерфельда, який помер 19 лютого, може виявитися спадкоємицею його статків. Про це сам дизайнер неодноразово говорив в інтерв’ю.

Про це повідомляє «Прямий» із посиланням на французьке видання Le Figaro.

Вихованка на ім'я Шупетт з'явилася у Лагерфельда в 2011 році. Він був дуже прив'язаний до неї і навіть хотів, щоб його прах розвіяли разом з прахом мами і кішки, якщо вона помре раніше.

У Шупетт є свій рахунок в банку, вона героїня популярного акаунта в Instagram, який має більше 150 тисяч підписників, і в Twitter, на який підписано 50 тисяч. Кішка «заробляє» на рекламі мільйони євро, відзначає газета.

Зазначимо, що у Франції тварини не можуть наслідувати, так як не є ні фізичними, ні юридичними особами. Проте це можливо в Німеччині, на батьківщині Лагерфельда, але і в цьому випадку доведеться враховувати законодавство країни проживання модельєра, тобто Франції. Існують і альтернативні варіанти: наприклад, залишити стан фонду або асоціації, які можуть подбати про кішку, або довіреній людині.

Видання зазначає, що дизайнер замислювався про це: в 2015 році він говорив в одному з інтерв'ю: «Якщо зі мною щось трапиться, людина, яка подбає про Шупетт, не буде ні в чому мати потребу».

Схожі новини