Передплата 2024 ВЗ

Ми нікому не дамо образити українців — глава Уряду

  • 19.02.2019, 10:11
  • 656

Уряд України у своїй діяльності керується інтересами українців, веде політику підтримки та зміцнення регіонів, але закликає місцеву владу бути так само відповідальною і займатися модернізацією інфраструктури та муніципального господарства.

Про це в ефірі «Свободи слова» сказав Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман, коментуючи питання різниці в комунальних тарифах у різних населених пунктах, повідомляє Урядовий портал.

Глава Уряду нагадав, що рішенням Уряду вже оновлено норми споживання ресурсів для домогосподарств без лічильників та є зобов’язання НАК «Нафтогаз України» забезпечити споживачів пристроями обліку.

«Ми нікого не дамо образити. Але з Києва не завжди видно проблеми кожного міста. І мер — на місці — має знати, хто і де потребує допомоги», — сказав Володимир Гройсман.

Він наголосив, що комунальні системи і мережі — це пряма відповідальність міської влади. І саме місцева влада має дбати про оновлення господарства, інфраструктури і, таким чином, формувати справедливі тарифи і справедливі обсяги споживання, які будуть прийнятні для громадян.

Схожі новини