Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

ДНР: у Донецьку пролунали вибухи біля «резиденції» одіозного ватажка

  • 18.02.2019, 11:07
  • 697

Також повідомляється, що після вибухів у центрі міста почалася стрілянина зі стрілецької зброї.

Про це пишуть повідомляє УНІАН, посилаючись Telegram-канал «Говорит Москва»

Центр. Дуже сильний вибух, схожий на той, що був у «Сепарі», «Потужний вибух, їхала по Університетській, проспект Комсомольський, ніби десь поруч», «А кого рвонули в нашому центрі?», «Бульвар Пушкіна почув два поспіль і побачив стовп диму в районі гаражів за Шахтарем», «Схоже, когось утилізують?», «Потужно прогриміло, навіть стіна здригнулася», — реакція соцмереж на вибух в окупованому місті.

Один з них пролунав в районі парку Щербакова. За попередніми даними, це було скидання вога з безпілотника.

Другий вибух стався на газорозподільній станції недалеко від готелю, де проживають члени місії ОБСЄ. Під третім мається на увазі обстріл в районі «Вольво-центру» поруч з Донецьким аеропортом.

Пізніше з'явилися записи про те, що після вибухів у центрі міста почалася стрілянина зі стрілецької зброї. Як повідомляє Telegram-канал «Говорит Москва», вибухи сталися у кварталі, де розташована «резиденція» ватажка «ДНР».
За попередніми даними, ніхто не постраждав.

Як відомо, Захарченко був убитий 31 серпня 2018 року в результаті вибуху в ресторані «Сепар» у центрі Донецька.
У СБУ припустили, що його смерть могла стати результатом внутрішніх кримінальних конфліктів у середовищі бойовиків, насамперед пов'язаних з перерозподілом бізнесу.

Крім того, в СБУ не виключали причетності до вбивства ватажка бойовиків російських спецслужб, для яких досить одіозна фігура Захарченко могла стати непотрібною і заважати.

Схожі новини