Передплата 2024 «Добрий господар»

У тбіліському Університеті Іллі студенти оголосили голодування

  • 16.02.2019, 17:51
  • 507

20 студентів школи бізнесу Державного університету Іллі в Грузії продовжують голодування з вимогою відставки ректора вузу Гігі Зеданія. Голодування відбувається біля кабінету ректора.

Про це повідомляє УНН з посиланням на Грузія-Онлайн.

За заявою учасників акції протесту, в понеділок представники університету та студенти зберуться в форматі робочої групи і обговорять поточні процеси.

«Сьогодні до нас приходив ректор, побажав успіху, сказав, що якщо знадобиться технічна допомога, він з нами. Однак, на жаль, підтримки в зв'язку з голодуванням від нього ми не отримали. Він сказав нам сьогодні, що добре, якщо буде створена робоча група. ми не ведемо себе, як примхливі діти і згодні з цією пропозицією, йдемо на поступку і йдемо на переговори, якщо це не буде нав'язування того ж наративу і якщо думка студентів буде враховано. Відповідно, ми чекаємо понеділка, але голодування не припиняємо. До нас також приходив Георгій Кадагидзе і порадив припинити голодування, але, не дивлячись на велику повагу до нього, ми його продовжимо», — сказав один з учасників голодування, студент 3 курсу Гігі Нозадзе.

Нагадаємо, частина студентів Державного університету Іллі проводить акцію з вимогою відновити на посаді Георгія Кадагидзе і повернути школі бізнесу первинну назву. Дані вимоги студентів залишаються в силі. Частина студентів також просить міністра освіти Михайла Батіашвілі зацікавитися цим питанням і особисто вивчити, як відбуваються в університеті процеси, в тому числі, фінансова діяльність.

Схожі новини