Передплата 2024 «Добра кухня»

Поліція на Львівщині вилучила у наркоділка «елітного» товару з Європи на понад 2 млн грн

  • 16.02.2019, 16:48
  • 710

На Львівщині 38-річний чоловік налагодив контрабандне постачання в Україну із Західної Європи наркотичних засобів і психотропних речовин у великих розмірах.

Як повідомляє прес-служба Національної поліції у Львівській області, за останню партію, при перевезенні якої і був затриманий, чоловік міг заробити понад 2 млн гривень.

«38-річний чоловік, під виглядом підприємницької діяльності у сфері міжнародних вантажних перевезень, налагодив кримінальні звʼязки з представниками наркобізнесу Західної Європи. Звідти він постачав вартісні наркотики і психотропи, серед яких героїн, кокаїн та Екстазі, та збував їх крупними партіями на території Львівщини», — повідомляють у поліції.

Зазначається, що затриманий став одним із найвпливовіших наркоділків Львівщини та завозив на територію області контрабандні наркотики і психотропи в особливо великих розмірах.

«У ході проведених оперативних заходів у наркодилера вилучено 330 г героїну, 250 г кокаїну та 100 г МДМА („Екстазі“), призначених для подальшої реалізації. Крім наркотиків і психотропів у чоловіка вилучено 2 карабіни, пістолет та набої до них», — додають у поліції.

Зазначено, що вартість вилученого за цінами «чорного» ринку становить понад 2 мільйона гривень.

Наразі наркоділку повідомили про підозру в скоєнні правопорушення передбаченого ч. 3 ст. 307, а саме незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів.

Наркоділку загрожує позбавленням волі на строк до 12 років з конфіскацією майна.

Схожі новини