Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Заступник Міністра юстиції України відвідала Львівський РАЦС

  • 15.02.2019, 19:08
  • 681

Учора, 14 лютого, у День Святого Валентина, заступник Міністра юстиції України Іванна Смачило відвідала Львівський РАЦС та розділила святкову атмосферу з львівськими молодятами.

Так, центральний міський РАЦС на вул. І. Франка, 157 у середу, 14 лютого, приймав заяви від пар та реєстрував шлюби з 8:00 до 24:00.

Проведення шлюбних церемоній не обмежувалось у часі та тривало до пізньої години. Також, у цей день усі охочі мали змогу скористатись послугою «Шлюб за добу» у Шевченківському гаю, Львівському аеропорту чи на «Арені Львів».
Про це повідомляє Гал-інфо

«Минулого року Міністерство юстиції започаткувало дуже хорошу традицію — весільний марафон „Кохання поза часом“, який дуже сподобався людям, що хочуть одружитися та зробити собі свято у цей день. Мабуть це пов'язано з тим, що марафон відбувається у день закоханих, тому ми повинні організувати свято для тих, хто його хоче мати», — сказала заступник Міністра юстиції України, Іванна Смачило.

Упродовж Дня Святого Валентина на території Львівської області 167 пар зголосились узаконити свої стосунки, що на 15 пар більше ніж торік.

Також Іванна Смачило розповіла про те, як подружжя можуть відсвяткувати ювілейне весілля: «Незалежно від того, скільки ви часу одружені — 2 роки, 5 чи 10, ми готові зробити свято для тих, хто хоче оживити спогади, згадати перші роки, прожиті разом, та ще раз з усією сім'єю відсвяткувати цей день. Ця послуга є дуже популярною оскільки часто її замовляють онуки та діти для своїх батьків, які цього навіть не очікують. Ми залюбки підключаємось до таких заходів і наші працівники роблять дуже гарні церемонії».

Схожі новини