Передплата 2024 «Добрий господар»

Найромантичніше місто? Не Париж, а Нью-Йорк!

Столиця Франції у цьому рейтингу лише четверта

Напередодні Дня закоханих сервіс SpaSeekers склав рейтинг найромантичніших міст планети, повідомляє Travel+Leisure. Уявіть собі, Париж втратив лідерство: замість столиці Франції цей рейтинг очолив американський Нью-Йорк.

Рейтинг складали на основі п’яти показників: місто, в якому, най­імовірніше, буде зроблено про­позицію про шлюб (виходячи з хе­штегів у соцмережах — #engaged, #heproposed, #isaidyes), статистика про укладені шлюби, романтичні мож­ливості для ЛГБТ-спільноти, дані про сексуальну активність, а також кіль­кість романтичних повідомлень у соці­альних мережах.

Проаналізувавши отримані дані, SpaSeekers дійшли висновку, що най­романтичнішим містом у світі є Нью- Йорк. За даними Instagram, за остан­ні півроку саме у цьому місті США було зроблено найбільше пропозицій про шлюб. Крім того, американський ме­гаполіс став дев’ятим серед сексуаль­но активних міст планети й четвертим — за кількістю укладених шлюбів. Нью- Йорк також названо найкращим міс­том для ЛГБТ-побачень.

Друге місце в рейтингу найроман­тичніших міст світу зайняв Лондон. У столиці Великої Британії часто роблять пропозицію руки і серця… До топ-10 найромантичніших міст планети також увійшли Лос-Анджелес (США), Париж (Франція), Чикаго (США), Берлін (Ні­меччина), Сан-Франциско (США), Сід­ней (Австралія), Маямі (США) і Мель­бурн (Австралія).

Схожі новини