Передплата 2024 «Добрий господар»

Синоптик розповіла, якою буде погода на Стрітення 2019 року

  • 14.02.2019, 20:50
  • 575

Завтра, 15 лютого, на Стрітення, в Україні буде переважати сонячна, суха та відносно тепла погода. Невеликі морози можливі лише у східних областях.

Про це на своїй сторінці у Facebook написала синоптик Наталка Діденко.

«На Стрітення, 15 лютого, потужний антициклон по імені Dorit (перша карта) подсушит повітря в більшості країн Європи. Буде сухо, сонячно і тепло. Тільки циклон на півдні Туреччини закине хмарність з опадами на Балкани і південь Італії. Маленький скромний фронтик з півночі закине хмари і в Україну. Тому завтра на тлі переважаючої сухої погоди подекуди, ймовірно, вирветься невеликий мокрий сніг або дощ. На півдні та сході України буде без опадів і світитиме сонечко», — розповіла синоптик.

Вона зазначила, що в Західній і Центральній Європі буде тепло, а от на сході, в тому числі і в Україні — свіжо, а місцями навіть морозно.

«В Західній Європі і на півдні завтра — практично квітень (друга карта), +12 +20 градусів, у Центральній Європі +4 +12 градусів. А найсвіжіше все буде в Східній Європі, а, отже, і в Україні: -1 -4 градуси, на сході -4 -9 градусів, вдень у більшості областей очікується +1 +4 градуси», — повідомила Діденко.

У столиці 15 лютого буде прохолодно, а вночі — невеликий мороз.

«У Києві завтра, 15 лютого, без істотних опадів. Найближчої ночі передбачається — 1−3 градуси морозу завтра вдень 1+3 градуси», — написала синоптик і порадила найближчі вихідні провести на природі, так як очікуються теплі сонячні дні.

Схожі новини