Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

«Безжальна кар’єристка»: відомий журналіст жорстко висловився про Меган Маркл

  • 14.02.2019, 18:31
  • 574

Дружину принца Гаррі називають цинічною і безжальною.

Про це повідомляє Сьогодні.ua з посиланням на The Daily Mail
Чутки і плітки навколо дружини принца Гаррі Меган Маркл продовжують з'являтися. Нещодавно п'ять її подруг дали відверте інтерв'ю, в якому заявили, що Меган Маркл мовчки повинна терпіти всю брехню навколо неї.

Тепер 53-річний журналіст Пірс Морган надав скандальне інтерв'ю, в якому розповів деталі його знайомства з Меган Маркл і поділився своїми думками щодо новин про неї в пресі. У своєму новому інтерв'ю для видання The Daily Mail, журналіст Морган жорстко висловлювався в сторону дружини принца Гаррі. Він заявив, що давно знайомий з нею, і вона показує з себе не ту, ким є насправді.

За його словами, знайомство з Меган Маркл відбулося в 2015 році. Тоді актриса, яка вже була зіркою серіалу «Форс-мажори», і мріяти не могла про знайомство з принцом, тому підтримувала добрі стосунки з фахівцями з різних галузей. Знаменитість нібито довго спілкувалася з ним в соціальних мережах, а після першої зустрічі попросилася в його програму Good Morning Britain. Також Пірс додав, що Меган розповіла йому багато речей про свою сім'ю і стосунки з батьком, проте він не має наміру їх оприлюднити.

Після програми Меган посилала йому багато повідомлень із вдячністю і словами захоплення, оскільки просила у нього порад щодо свого кар'єрного росту. Як стверджує журналіст, в той самий вечір в Лондоні Меган Маркл познайомилася з принцом Гаррі і тут же забула про нього, як про друга, навіть не згадавши про його існування до цих пір.

«Мені розповіли сумну історію, що стосується весілля Меган Маркл і принца Гаррі. Її розповіла людина, яка добре знає цю пару і була одним з гостей на закритій вечірці у Фрогмор-хаусі. На святкування весілля не був запрошений жоден з найближчих друзів принца Гаррі. Вони разом з Гаррі пройшли довгий шлях. Відсутність запрошення їх сильно зачепило. Але їх здивування тільки зросло, коли вони побачили, хто ж отримав ці запрошення.

Це була величезна кількість селебріті, а саме Бекхеми, Елтон Джон, Джеймс Корден, Ідріс Ельба, Серена Вільям, Пріянка Чопра, Джордж і Амаль Клуні. Їх образило те, що їх відсунули в бік більш знаменитих людей, ніж вони", — сказав Пірс Морган.

Чоловік припустив, що такі ж почуття переповнюють сім'ю Меган Маркл з боку батька, так як нікого крім матері вона на весілля не запросила. 53-річний чоловік додав, що його це не здивувало, оскільки досвід спілкування з «місіс Маркл» показав йому, що вона безжальна кар'єристка.

«Не дивно, що її сім'я не в захваті від її нової ролі. Вона кинула їх всіх, як оклунок з протухлою картоплею, щоб вони не отруїли її нове ідеальне королівське життя», — голосно заявив знайомий Меган Маркл.

Журналіст також додав, що Меган Маркл не слід приписувати той надлишок уваги, який довелося пережити принцесі Діані, тому що вона була найбільшою зіркою на планеті, а Меган не входить навіть до трійки зірок, які живуть в Кенсингтонському палаці.

Схожі новини

Читайте також

12.03.2024

Віталій Портников: «Мені цікаво спілкуватися з тими, хто розвивається інакше, ніж я»

Це друга частина розмови з відомим журналістом, публіцистом, пись­менником Віталієм Портниковим на Ютюб-каналі головного редактора «Високого Замку» Наталії Балюк «Ба­лючі теми». Перша частина, присвя­чена другій річниці великої війни, була надрукована в одному з попередніх тижневиків. Ця частина присвячена самому Віталію. Розмова вийшла легка і невимушена…