Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

«Кіндер-сюрприз» купив кам’яницю на площі Ринок

За історичну споруду віддали 57 мільйонів гривень/

Ще один козирний будинок у серці міста пішов з молотка. Львівська міська рада продала з аукціону кам’яницю за адресою площа Ринок, 38 (на фото) — за 56 мільйонів 579 тис. 681 грн. Як повідомили у прес-службі ЛМР, продано нежитлові приміщення підвалу, першого та другого поверхів загальною площею 481,10 кв. м. (загалом будівля має три поверхи).

Стартова ціна лоту — понад 50,4 млн грн, що становить 3,8 тис. дол. за кв. метр. Ціну об'єкта збільшено на 6 млн. 163 тис. грн. від початкової. Переможцем аукціону стало ТзОВ «КРІМСОН КОРП». Це був єдиний учасник, який подався на аукціон. Відповідно аукціон вважався таким, що не відбувся. Тоді, згідно із законодавством, міське управління комунальної власності прийняло рішення про приватизацію цього об’єкту шляхом викупу тим покупцем, що подав документи.

Цікаво, що згідно із даними аналітичної системи YouControl, ТзОВ «КРІМСОН КОРП» створене три місяці тому у Києві, займається орендою й управлінням нерухомістю. А власником цієї фірми є 22-річний випускник столичного торгово-економічного університету Альберт Маловічко. Нині він працює консультантом з питань організації та участі у аукціонах на порталі U.Biz.

Схожі новини