Передплата 2024 ВЗ

Як провести День закоханих у Львові

  • 12.02.2019, 10:28
  • 1 217

Як же провести День закоханих або просто подарувати трохи романтики собі і своїй другій половинці?

Звичайно, найромантичніше місце це Париж, але не всім доступно таке задоволення. В Україні є своє романтичне місто, яке не менш цікаве — це Львів.

Саме це місто приваблює закоханих не лише з усієї України, а й з інших країн, тому що в цьому місті є дух романтики. З цим містом пов'язано багато романтичних історій. Саме у Львові можна почути цікаві історії кохання.

Житло для закоханих

Якщо закохані хочуть провести кілька днів у романтичній атмосфері, тоді потрібно, в першу чергу, вирішити де жити. Найкраще зняти квартиру подобово. Є великий вибір квартир на сайті Vlasne.ua. Це портал, який займається виключно подобовою орендою. Квартир у Львові на сайті дуже багато, що дозволяє знайти ту, яка підійде ідеально. Всі квартири пропонують безпосередньо власники, а не посередники. Можна розраховувати на те, що це буде абсолютно безпечна оренда, тому що тут є система, яка дозволяє проводити грошові операції без ризику. Vlasne.ua пропонує зручний сайт для пошуку житла у Львові і по всій території України. Є на сайти корисні послуги і тут дуже легко шукати та знаходити потрібні варіанти. З порталом ваша поїздка в чудове місто буде зручною і приємною.

Романтика у Львові

Львів — це місто закоханих, тому що поблизу, а саме в Самбірській церкві Різдва Богородиці, знаходяться мощі Великомученика Валентина. Саме того Валентина, завдяки якому виникло свято закоханих. Щоб ваше кохання було щасливим і на все життя, влаштуйте екскурсію до церкви Різдва Богородиці.

Також романтики додасть звичайна прогулянка чудовими вуличками Львова. У старовинному місті панує дуже романтична атмосфера. Піші прогулянки подарують велике задоволення і дозволять провести цікаво час. Таким чином, зможете пройтися прекрасними місцями і дізнатися багато нового. Додасть романтики прогулянка Високим замком, звідки відкривається чудова панорама, а також підняття на ратушу, де видно весь старовинний Львів.

Після прогулянки можна відпочити в одному з багато численних і дуже цікавих кафе міста. Маленькі ресторанчики мають свій колорит, що додасть особливого шарму романтичній вечері. Оригінальні кафе у Львові майже на кожному кроці, вони неповторні і більшість тематичні. Закохані матимуть великий вибір і зможуть обрати місце найбільш цікаве і романтичне. А якщо зняли квартиру подобово у Львові, в центрі, тоді зможете романтичний вечір продовжити і там, випити смачної львівської кави, дивлячись на казкове місто з вікна затишної квартири.

Львів — це місто кохання, місто де закохані зможуть провести незабутньо час сповнений любов’ю і красою.

Схожі новини