Передплата 2024 ВЗ

Укрзалізниця вляпалася в новий скандал: «за 600 гривень без туалету»

  • 11.02.2019, 14:33
  • 779

Незадоволені пасажири вкотре поскаржилися на якість послуг у поїздах «Укрзалізниці». У поїзді «Новоолексіївка — Київ» в одному з вагонів не виявилося жодного працюючого туалету.

Про це на своїй особистій сторінці в соціальній мережі Facebook написав відомий український журналіст Олександр Павлов повідомляє УНІАН

За його словами, компанія осоромилася через «відсутність сервісу» в поїздах.
Український журналіст зазначив, що за свій квиток він заплатив більше 600 гривень, але Укрзалізниця підготувала йому та іншим пасажирам неприємний «сюрприз».

«Альо, пане Омелян! Теоретично я згоден платити 643 гривні за місце в купе поїзда Новоолексіївка — Київ. Ну, того самого, який весь на понтах і з новими вагонами — тому найдорожчий. Але можу я за ці гроші користуватися туалетом у вагоні? Чи не вгадали, дядьку — не можу. Обидва комфортабельних сортири замуровані. Провідник каже: немає води. Воду обіцяють налити в Дніпрі. Але не факт. За це буду безпардонно палити в тамбурі «, — написав Павлов в своєму Facebook.

Користувачі в коментарях вирішили поцікавитися, чому журналіст адресував своє обурення саме Омеляну, адже Укрзалізниця знаходиться в зоні відповідальності Євгена Кравцова. Павлов зауважив, що «нехай міністр буде в курсі».

Схожі новини