Передплата 2024 «Добра кухня»

Скаржилася на поганий слух: 11 років жінка з кулею у вусі

  • 10.02.2019, 17:56
  • 699

У Великобританії жінка прожила 11 років з кулею в вусі, і весь цей час вона скаржилася на поганий слух.

Про це повідомляє Багнет з посиланням на Daily Mail .

28-річна Джейд Харріс (Jade Harris) більше десяти років дивилася телевізор зі звуком на повну потужність, часто перепитувала фрази знайомих .

«Я розмовляла досить голосно, оскільки не чула саму себе», — зізналася вона.

Знайомі часто жартували над слухом дівчата і радили їй звернутися до фахівців. Харріс опинилася в лікарні в липні 2018 року, після того, як в її праве вухо потрапила вода. Лікарі також перевірили і ліве вухо дівчини і рекомендували їй пройти процедуру з очищення вушних каналів від сірки.

На прийомі лікар повторно оглянула вухо і зробила висновок, що всередині зовсім не вушна сірка, а якийсь застряглий предмет. За допомогою спеціального обладнання, схожого на пилосос, медикам вдалося його витягти.
Як виявилося, протягом 11 років в вусі Харріс перебувала пластикова куля.

«Як тільки вона випала, я відчула себе набагато краще, і мій слух моментально покращився. Мій голос звучав по-іншому, а ще було дуже незвично відчувати потоки вітру», — розповідає британка.

Тільки коли дівчина побачила пластиковий кульку, вона згадала, як він потрапив до неї в організм.
«Років 11 тому я запросила до себе в гості друзів, ми бігали по хаті з іграшковими пістолетами і стріляли в різні боки. Як мені тоді здалося, одна з куль відскочила від склянки, долетіла до мого вуха і потім впала на підлогу».

За словами британки, її пронизав гострий біль, але все відбувалося так швидко, що вона навіть не усвідомила, як куля залетіла у вухо. З того моменту її життя кардинально змінилася. Дівчина перестала відвідувати басейни і гучні заходи. Вона уникала навіть дитячі вечірки, оскільки насилу розрізняла звуки.

Тепер слух Харріс остаточно відновився. Дівчина дуже рада, що може знову повноцінно чути сміх своїх двох дітей.

Схожі новини